Stappenclash 1 Senior Games

Win je winkel in het centrum van Poperinge

Droom jij ervan om je eigen handelszaak in het centrum van Poperinge te starten? Dan is het nu het moment om je dromen waar te maken!

De stad Poperinge, de vzw Centrummanagement en de vzw Popshop (handelaarsvereniging) slaan de handen in elkaar en organiseren een wedstrijd genaamd ‘Win je Winkel’ om het ondernemerschap in Poperinge te stimuleren.

Poperinge, hoofdstad van het goede leven, kei van een stad, is hiervoor de ideale locatie. Talrijke toeristische trekpleisters, culinaire verwennerij en vele boetieks waar contact met de klant centraal staat. Daarnaast willen we Poperinge promoten als een ondernemende stad. Met de wedstrijd ‘win je winkel’ hopen we nieuwe dynamische en gedreven ondernemers aan te trekken in onze stad. Wij hopen enkele creatieve en innovatie voorstellen te mogen ontvangen.

We zoeken gedreven, ondernemende en enthousiaste mensen die in Poperinge een zaak willen starten. Op de website www.poperinge.be kunnen kandidaten het wedstrijdreglement en het aanmeldingsformulier vinden. In eerste instantie dient het aanmeldingsformulier ingevuld te worden met een beknopte omschrijving van het project, dit voor 1 februari 2017 via kelly.geldof@poperinge.be. Daarna worden vijf kandidaten geselecteerd door de vakjury, deze krijgen dan tot 17 april 2017 de tijd om een business plan en haalbaarheidsstudie in te dienen. De kandidaten stellen dan hun project voor aan de vakjury die 75% van de punten toekent, de overige 25% van de punten zal worden toegekend via een internetpoll bij het brede publiek. Op 15 mei wordt de winnaar bekend gemaakt.

De winnaar krijgt uiteindelijk het gekozen winkelpand (Grote Markt 19, 8970 Poperinge) één jaar gratis ter beschikking, een starterspremie die kan oplopen tot €20.000, een advertentiepakket ter waarde van €2.000, communicatie-advies (bv. voor het ontwerpen van een huisstijl, een logo en de aanmaak van advertenties) ter waarde van €2.000, en Unizo startersadvies ter waarde van €200.

Voor meer informatie: kelly.geldof@poperinge.be of 057/346 693.

 

Meer Info & bijlagen

Aanmeldingsformulier Win je Winkel - 254 Kb Aanmeldingsformulier Win je Winkel 254 Kb
Wedstrijdreglement Win je Winkel - 269 Kb Wedstrijdreglement Win je Winkel 269 Kb
Win je winkel in het centrum van Poperinge - Campagnebeeld