BE-Alert: meteen verwittigd bij een noodsituatie Bier & Hoppefeesten

Keikopbraderie Ó la franšaise

Bonjour!

Wie de zomervakantie goed wil inzetten, kan van donderdag 22 tot en met zondag 25 juni terecht in het stadscentrum van Poperinge. Dan vindt de Keikopbraderie opnieuw plaats. Dit jaar in een Frans kleedje.

Wat kan je dit jaar allemaal verwachten?

Van donderdag 22 t.e.m. zondag 25 juni kan je genieten van de braderie bij de deelnemende handelszaken. Daarnaast kan je, op zondag, ook gezellig sluimeren doorheen het stadscentrum langs de verschillende standen met koopjes van lokale ondernemers. Vergeet je Pop.pas niet!

Daarnaast voorziet de stad op zondag 25 juni heel wat randanimatie voor jong en oud. Thema dit jaar is Frankrijk.

Zo zakken ‘Les Gendarmes de Saint-Tropez’ speciaal af naar Poperinge. Begeleid onder een streepje muziek van ‘Les Beubeuls Flam’, ‘Sons Saucises’, ‘Les Croissants Belges’ en drie accordeonisten zullen zij het reilen en zeilen in het stadscentrum in goede banen leiden.

Wie het meer voor de Franse mode heeft, zal zich kunnen uitleven in het Poetisch Kapsalon: ga je voor een blauw-wit-rood kapsel, een schattig geschminkt snoetje of toch liever een dolgedraaide ballon? Alles is mogelijk.

Voor de allerjongsten loopt er een Franse goochelaar door de centrumstraten en zijn er enkele kleurrijke kermisattracties en springkastelen terug te vinden op de Grote Markt.

Om 14.30 uur trekt een spetterende dansparade met meer dan 170 Pro Danza-dansers van dansschool Body Fit doorheen de centrumstraten. Ook gaat er, vanaf 6 uur, opnieuw een rommelmarkt door in de Casselstraat.

Bonjour!

Du 22 au 25 juin braderie à Poperinge! Les commerces du centre-ville vous ouvrent leurs portes et n’offrent que de bonnes affaires. Le dimanche 25 juin, pour les lèves-tôt marché aux puces dès 6 heures. L’après-midi, braderie et plaisir française! De la musique française, théâtre, animations de rue! Il y a bien sûr de l’animation pour les petits! Plus d’infos sur poperinge.be.

 

Meer Info & bijlagen

Keikopbraderie 2017 - 2.8 Mb Keikopbraderie 2017 2.8 Mb