BE-Alert: meteen verwittigd bij een noodsituatie Bier & Hoppefeesten

10 jaar De Letterbeek

Het is feest!

De bibliotheek en het stadsarchief van Poperinge vieren in 2016 de 10de verjaardag van ‘De Letterbeek’, het gebouw waar beide in gehuisvest zijn. De perfecte gelegenheid om de werking van bibliotheek en archief in de kijker te zetten en de bezoekers te verwennen tijdens een bijzonder feestjaar.

Benieuwd wat er op het programma staat? Stip alvast de volgende drie hoogtepunten aan: op 30 januari is er de Opendeurdag van De Letterbeek. Vervolgens is er het feestweekend van 21 en 22 mei. Op zaterdag 21 mei 2016 is het exact 10 jaar geleden dat toenmalig Vlaams minister-president Yves Leterme en burgemeester Christof Dejaegher ‘De Letterbeek’ inhuldigden. In het eerste weekend van december sluiten bibliotheek en archief het jaar op een feestelijke manier af met een bijzondere actie.

Er is meer! Een (voor)leesmarathon, terrasconcerten, het gouden ticket, een quiz … en extra aandacht voor de thema’s van de Jeugdboekenweek en de Bibliotheekweek. Ga op zoek naar het unieke feestlogo op Facebook, de stadswebsite, het stadskrantje en de affiches, en ontdek wat er allemaal te gebeuren staat.

Volg ons op Facebook

https://www.facebook.com/stadsarchiefpoperinge

https://www.facebook.com/bibpoperinge

 
10 jaar De Letterbeek - LOGO LETTERBEEK