Cultuurprijzen 2016 - FLYER_CULTUURPRIJZEN_FRONT
Poperinge stopt met roken BE-Alert: meteen verwittigd bij een noodsituatie

Cultuurprijzen 2017

Cultuurprijzen op 11 maart in CC Ghybe!

Allen welkom! Reserveer je kaarten via cultuur@poperinge.be

Met een miniconcert van Poltrock.

Verschillende categorieën

1. De stille kracht

De prijs voor 'de stille kracht' wordt uitgereikt aan een individu die zich al jaren belangeloos inzet voor een bepaalde vereniging of organisatie. Hij of zij is altijd druk bezig achter de schermen. Deze waterdragers zijn onmisbaar in een vereniging, maar staan vaak niet op de voorgrond. Het is nu tijd om hier verandering in te brengen! De stemming hiervan gebeurt dus volledig door jullie!

Stem op jouw favoriet via volgende link:

https://poll.fbapp.io/stille-kracht

2. Ambassadeur van Poperinge

Het bestuur van de cultuurraad geeft ook een prijs aan een Poperingse ambassadeur. De roots van deze persoon, groep of vereniging liggen in Poperinge maar hebben hun sporen verdiend buiten de stadsgrenzen. Deze Poperingenaar heeft socio-culturele of artistieke verdiensten die de stad overstijgen. Het is de culturele raad die hier de uiteindelijke winnaar kiest.

3. Meest verdienstelijke Poperingenaar

Als hoogtepunt zetten we de meest verdienstelijke Poperingenaar in de bloemetjes. Dé cultuurtrofee! Die prijs wordt uitgereikt aan een individu, groep of vereniging die in de voorbije jaren op socio-cultureel vlak in Poperinge aan de slag was. Ken je zo’n persoon of groep? Laat het ons weten! Hier zal een onafhankelijke jury, uit jullie inzendingen, één winnaar uitkiezen!

 

Op deze pagina