Stappenclash 1 Senior Games

Toegangskaart

Het stedelijke recyclagepark is toegankelijk voor de particuliere bewoners van Poperinge. Om toegang te krijgen tot het recyclagepark moet je beschikken over een containerparkkaart.

Hoe bekomen?

  • Een recyclageparkkaart kun je bekomen bij de intercommunale IVVO via het nummer 057 21 41 60.

Kostprijs?

  • Een recyclageparkkaart kost 8 euro.
  • Nieuwe bewoners krijgen hun eerste recyclageparkkaart gratis.

Wat bij verlies of diefstal?

  • Bij verlies of diefstal dien je een nieuwe kaart aan te vragen bij het IVVO.

Opgelet: Vanaf eind januari 2017:

Voortaan krijgen inwoners en Belgische tweede verblijvers toegang tot het park via hun elektronische identiteitskaart (e-id). Een aparte toegangskaart is niet meer nodig.

Bedrijven, verenigingen,… en niet-Belgische tweede verblijvers dienen een speciale chipkaart aan te vragen bij de IVVO Klantendienst. Dit kan via de website www.ivvo.be en kies bovenaan voor de knop Klantendienst. Een chipkaart kost voor niet-Belgische tweede verblijvers 8 euro, btw inclusief. Bedrijven betalen 8 euro, exclusief 21% btw of 16 euro (exclusief 21% btw) voor een  gepersonaliseerde chipkaart met bedrijfslogo op de keerzijde.  De huidige eigenaars van een bedrijvenkaart en niet-Belgische tweede verblijvers ontvangen van de IVVO nog een schrijven met meer info over de aanvraag van een nieuwe chipkaart. Opgelet: blijf de huidige toegangskaart gebruiken tot de zuilen zijn vervangen! Anders krijg je geen toegang tot het recyclagepark.

 

Foto's

  • toegangskaart
Toegangskaart - toegangskaart2

Op deze pagina

Aanverwante Info